Eljött az idő, hogy szépségversenyt rendezzünk országunk legcukibb állatai között. Ezek a kis rosszcsontok nap, mint nap csak arra várnak, hogy gondozzuk őket és foglalkozzunk velük, cserébe tömérdek ajándékkal jutalmaznak bennünket. Azonban ne feledjük, hogy a fenntartásuk nem olcsó mulatság!! Ezért kérem kedves olvasóimat, hogy adakozzanak!! Önnek csak a fizetése fele, de nekik a napi betevőt jelenti! Ne legyenek önzőek, gondoljak arra, hogy ezek a kis jószágok képtelenek eltartani magukat, nekünk kell ételt adni a csöppnyi szájakba! Segítse munkánkat!

Adományaik nem mennek veszendőbe, tervünk, hogy jövőre minden kis állatkának új, nagyobb ketrecet építsünk. A kis ketrecek sajnos agressziót váltanak ki belőlük, ami veszélyes, hiszen saját ürülékükkel is megdobálják egymást és a kedves látogatót is.

Kérjük, ne legyen zsugori! Adakozzon még ma!

Most pedig a versenyben lévő állatok következnek. Örökbefogadási szándékukat, kérem szintén közöljék.

1. Gyurcsimpusz Ferikusz egy cirkuszból szabadult 50 éves kis majom, aki mindig a középpontban szeret lenni. Társaival együtt, mindig szívesen szórakoztatja a látogatókat, akik a műsort jutalomfalatokkal díjazzák.

 

 

 

 

 

 

2. Maki Mesterikusz: ez a kis jövevény még rendszeresen megtámadja a gondozóját, azonban örömmel jelenthetjük, hogy már majdnem teljesen szobatiszta.

 

 

 

 

 

 

 

3. Fidelikusz Viktorus: senki ne ijedjen meg, a vérszomjas kinézetű denevér pusztán ízeltlábúakkal táplálkozik (legalábbis 27%-ban biztosak vagyunk benne).

 

 

 

 

 

 

4. Negyedik versenyzőnk nem más, mint a Schifferusz Kecskusz. Ez a párosujjú patás vidám éke kis állatkertünknek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Rútusz Lendvaikusz: ritka kutyafajta. Azonnal örökbefogadható és elvihető. Pórázt biztosítunk...

 

 

 

 

 

 

 

6. Huhusz Semjenikusz: semmi köze a Harry Potterben szereplő bagolyhoz, ne is vásároljunk gyermekünknek ilyen baglyot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Állatkertünk több majomfajta tulajdonosa, amire igazán büszkék vagyunk. Hetedik, egyben utolsó versenyzőnk ez a kis Vonakusz. Csoportokban szeret élni, ezért tartása nem javasolt.

 

 

 

 

 

Köszönjük, hogy részt vesz munkákban és ne feledje, adományára számítunk!

Folytatjuk...

 

 

Szerző: 7film

Szólj hozzá!

Címkék: képek

A bejegyzés trackback címe:

https://7film.blog.hu/api/trackback/id/tr113236754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása