Közkívánatra nagy változásokon esik át a tinilányok kedvenc filmje. A producerek nagy népszerűséget várnak az akciótól, aminek lényege, hogy azok ötletei alapján építik fel a filmet, akik korábban kifejezetten ellenszenvesen fogadták a csillogó vámpír történetét. A filmkészítők szavazást tartottak, hogy megtudják mivel is dobhatják fel az egyhangú történetet. A statisztikai eredmények alapján, így módosul a történet:

A legnagyobb változást Jacob Black karakterén figyelhetjük meg, ugyanis a kritikus nézőknek nem felelt meg a sablonos farkas történet, ezért egy szerethetőbb állatra esett a választásuk, ami nem más, mint a kedves tekintetű antilop.

antilopp.jpg

Elsősorban a  fiatal korosztálynak akartak kedvezni a változással, és az Alkonyat termékekért felelős osztály, már be is rendelte a bociszemű antilop plüssöket. És hamarosan megjeneik az első számítógépre írt játék is Az Antilop Vámpirogeddon.

Azonban a fő történethez hűek maradtak. Bella és Edward valóban elmennek nászútra, ám ott további kalandokba bonyolódnak. Megtámadja őket egy ezeréves vámpírcápa.

shark.jpg

A szörnyű kaland után sincs még happy end, hiszen a közben vámpírcápává változó Bella vacsoraállata a fehér liba magával hozza az armageddont...
Vajon a vámpír és antilop csorda képes megakadályozni a világvégét? Hamarosan megtudjuk a mozikban!


liba.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://7film.blog.hu/api/trackback/id/tr683318220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása