Barney blogja: Letaglózva

2011.12.09. 14:39

himym_clip_120211-1.jpg

Kedves Kanadai Olimpiai Bizottság!

Tudomásomra jutott, hogy Robin Scherbatskyt kizártátok a rúdugró verseny lehetséges indulói közül azzal az indokkal, hogy túl magas. Ugyan már, Kanada!Ilyen döntéshozatal miatt vannak bajszos lovas rendőrök és automata fegyver korlátozás nálatok. Egyszerűen banális. Robin képességei miatt a magasságát figyelmen kívül kell hagyni. Egy olyan nőről beszélünk, aki pontosan tudja hol a helye a rúdnál.

Higgyenek nekem! Képes kezelni a legnagyobb, leghosszabb és a legelfelejthetettlenebb gerendát, ami csak létezik! Ha nem hiszenek nekem, küldhetek videót!Rugalmas testével hibátlan boltívet képes végrehajtani, semmi kétség, Tesók! Végül, ha semmi mód nincs rá, hogy ne vegyétek figyelembe a magasságát, akkor engedjétek meg neki, hogy térdenállva induljon... majd meglátjátok, hogy mekkora bajnok úgy is. Tudjátok meg, hogy mióta diszkvalifikáltátok, nagyon el van keseredve! És ha azon agyaltok, hogy vajon másért van e elkeseredve, akkor felejtsétek el! Mert a depressziójának nincs más oka! Természetesen azért szomorú, mert eltitották a rúdugró versenytől és nem azért mert retteg attól, hogy terhes lett tőlem, miután megcsalta a barátját. Mint már mondtam a rúdugrás az oka, semmi más.

A lényeg, hogy szerencsések lehettek Robinnal a versenyben. Ő egy okos, vicces, gyönyörű, cigaretta és lézer tag imádó lány. Mi másra is vágyhatna egy nő? Micsoda móka vele az élet! Az ember egyszerűen nagyszerűbbnek érzi magát mellette. Képzeld el, hogy minden reggel egy hatalmas vigyorral a képeden ébredsz. És amikor félig nevetve, félig felhorkanva nevet valami vicceden? Amit mondani akarok valójában, hogy Robin nagyszerű rúdugró lenne!

Köszönöm a rám szánt idejét, bár kanadaiként abból van bőven!

Ölel amerikaiként,
Barney Stinson

 

forrás: cbs.com                      fordította a 7film.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://7film.blog.hu/api/trackback/id/tr953450968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása